Fren, já s tebou souhlasím. Taky si myslím, že děti by se měly snažit samy... Ono to možná tomu klukovi nakonec prospěje... Mně ten absolutní nezájem rodičů pomohl velmi, naučila jsem se spoléhat jen sama na sebe a byla to ta nejlepší škola života. Že dosud cítím takovou divnou pachuť vědomí, že mě matka "zradila", je věc už jiná (ona se ta zrada nokonec ani netýkala financí, takže to s tím ani nemá nic společného). Pokud by ale kluk chtěl jet a já bych na to neměla, asi bych ho zároveň podporovala, ať chodí na brigády a na ceně za výlet se spolupodílíme. Určitě nebylo v pátek řečeno, že se ve středu jede.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.