Ono se to nedá úplně popsat, když v tom člověk nežije. Ale např. on mě má rád, ale podle mého až moc. spíš než láska mi to připadá jako totální závislost. Asi to je kvůli tomu, jaké měl dětství. On beze mě třeba nekoupí ani součástku na auto za 100kč. Pokud je doma, tak nikdy nejdu sama do obchodu, když řeknu, že jdu sama, tak prostě nechápe a myslí si, že je problém a že ho chci opustit (nikdy jsme se nerozešli ani nic podobného). To je jen jedna z více věcí, které poslední dobou vidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.