Bydlíme na maloměstě v dvougenerační vile. Okna myji ve chvíli, kdy to přestává být únosné pro nás. Sousedi mi mohou políbit ****, a absolutně nevím, kdo kdy myje okna. Moje tchyně je opak, když už náhodou já umyji okna, ona je do dvou dnů myje taky - co by tomu řekli lidi.... že já jo a ona ne... Co mají lidi doma za bordel neřeším. Nejlepší kamarády vždy hlásí: mam tu bordel, a na kafe klidně přijď... na to já hlásím: stačí mi jedna židle volná a nic neuklízim... máme to dost stejně nastavené :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.