| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak samozřejmě, že partner není debil, ale přesto se může stát, že sám sebe necítí - kdyby jo, tak by si snad ty nohy šel umejt.

Celá ta tvoje úvaha mi přijde úplně mimo, přece kvůli tomu, že někomu smrděj nohy, se za něho nebudu stydět, ale pokud má možnost s tím něco udělat, tak mi přijde divný mu to neříct, přece to není žádná hanba, ostuda ani konec světa.

Stane-li se to na velvyslaneckém bále, tak nebudu říkat nic (protože se to stejně nedá napravit), ale doma u televize, případně na odchodu do společnosti, by mi tebou popisovaný postup přišel nesmyslný a zcela vyvracející tvou tezi, že přece nemuset se bát partnerovi něco říct je tak zcela normální, že to běžně praktikují i rozvádějící se páry na vrcholu vzájemné antipatie (i když tam by si to možná oznámili s gustem).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.