Presne tak.... driv se to bhzl. Nepozna
.
My spolu zili rok a pul a další rok po svatbě cekali na synka.... jo, nebyl bez chyb, poradumylovny puntickar.. sam i uklizel , ale pořád klady prevazovaly... par tydnu po narozeni synka -uplakaneho náročneho miminka, jsem zjistila, ze ja nemám nárok na to se vyspat a odpočinout si, protože přece nemam nic jiného na práci nez to dite a domácnost. .. a to upozornuju, ze vse doma jsem delala sama, denne jsem vařila, delala mu svačiny do prace
... on prisel po sedme, dostal večeři na stul a zapnul si zprávy, zatímco ja koupala rvouciho juniora a pak se ho snazila nějak uspat.. ..
nejhorší byl byt ve tretim patre bez vytahu, bez možnosti nechat kocar někde dole, mrnousek narozeny v zari, takze v podstate na zimu -tahala jsem ho nahoru a dolu sama i s mrnousem uvnitr + kolikrat nakup pod kocarem ... se fakt divim, ze jsem to tenkrát dala a neprisla treba o mleko .... pribuzni z jeho strany v miste bydliště naprosto nefunkcni, moje mamka 100 km daleko a jeste v praci...
a nějaký ocenění??? Akorát me serval, ze jsem nerozvesila osusku na šňůru, ale jen ji přehodila a nezavrela jsem dětský sampon. ..