íčko (omlouvám se - nejde mně měkké Y a Y tak to musím pracně kopírovat ) - výchova v rámci reálného nebezpečí je v pořádku - v dnešní době ano. Jen jsem se zamyslela nad tím - co je na tom špatného.
Za komančů to byla blbost - ale třeba před válkou se vychovávalo též...
V dobách řádění IRA a ETA věděly také děti - co dělat. (a těmto organizacím podlehlo podstatně víc lidí než doposud islámským teroristům - tam to bylo též na místě - vyučovat a dát alespoň nějakou naději ...)
A zamyslela jsem se nad tím - proč zrovna tyto dětské dušičky (kterým tato výchova nijak neublíží - pokud bude správně praktikována) by měly být ty ubohé - když je tu mnoho jiných okolností a situací - kdy děti trpí reálně - ne pouhou výchovou. Tím - že jsou seznamovány s reálným nebezpečím nebo hrozbami - těžko. To byste jim nemohla ani číst pohádky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.