Iiiiiiiiii – nemyslím – že budou francouzské děti trpět – jak už jsem cca 10x zdůraznila – pokud jim to bude správně podáváno dle okolností – třeba dle věku. Samosebou se určitě vyskytnou pedagogové – kteří budou víc strašit než učit – to bylo u nás taky. Opravím se tedy – neděsila mě ani představa jakéhokoli útoku ze západu – až v listopadu devětaosmdesátého jsem prožívala reálnou hrůzu – stejně jako jiní a hlavně ti – kdo prožili osmašedesátý – v jakém počtu a kdo nás zase přijede „osvobodit.“ Tím si také trochu vysvětluji tu slepou porevoluční euforii – tolika lidem se ulevilo – že to proběhlo bez krveprolití a SSSR nám blahosklonně dalo zelenou….
Ale neházejte tu francouzské dětské dušičky do pozice traumatizovaných stvoření – jimž budou od dětství promítat videa s podřezáváním – výbuchy a dalším vymoženostmi terorismu. Správná metoda pro jednání během jakékoli ohrožení chybí ve všech zemích EU – je načase to zavést. Byla chyba – že to tu nebylo už dávno. Mimochodem – mnoho muslimů (na rozdíl ode dneška) k nám přišlo po válce v Jugoslávii a nikdo ani nepípnul – když tu (chybně) prezentujete islám jako vražednou doktrínu (nikoli jako náboženství mnoha směrů se stejným základy jako máme my) – proč vám nevadí tito muslimové – resp. vadí vám méně než třeba syrští křesťané…
A když jsme u toho – ČR nechce pomáhat ŽÁDNÝM migrantům – nechali se pánové shora slyšet. Ani čínským křesťanům nechtějí udělit azyl – kšeft je kšeft a krteček je krteček …
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.