Přidat odpověď
Commer, zde to jsou vetsinou lide, co ten dum zdedili po rodicich a bydli treba v Bremach, takze jim je fuk, co rikaji lidi kolem. Dnes mi jedna ze skoly rikala, ze pronajali si domecek uz pred 10 lety za 750eur /zde nejstarsi zastavba/ a ze posledni skoro dva roky uz majitel /majitel zdejsi realitky/nedela zadne opravy. A ze vsechno opravuji za sve. Ze hledali neco jineho, ale momentalne neni jediny dum tady u nas k pronajmu /vcera jsem koukala a fakt ne/ a byty tam byli asi 4, cca 80m2 kolem 1000eur kalt.
Ten majitel se docka. Jestli je prejde trpelivost a odstehujou se kamsi, dum hned pronajme mestu a ty ty veskere opravy vcetne nakladu na bydleni budou platit bez problemu.....
Jinak ve vetsich mestech casto pronajimaji i lide s migracnim pozadim. Koukala jsem na tv porad, uz je to dyl....fakt hnus bydleni /maji nekde nejaky stary hotylek, dole kebab/ a lakaji na ubyzovani u svych...
me je tak nejak jedno, kdo to pronajima. Me na tom prijde desive to, ze stat plati a nabidne vic, nez je schoplny nabidnout pracujici obcan, z jehoz dani se to plati.
Předchozí