Anett, aby nevznikla mýlka - já mám radost, že mi to vozí! A nic tu v žádném případě neleží v krabicích, natož na půdě, jsou to věci, které mají pro mě význam a okamžitě je dávám buď tam, kde už to na ně čekalo (včera jsem si koupila plechové obrubníky a dnes se chystám vykopat, obroubit a štěrkem vysypat místo, kde postavíme kamennou lavičku z žulových kvádříků, které mám deponované u našich na zahradě již 15 let, kdy jsem objevila vyhozený ten největší, tedy bývalý mezník nebo patník nebo co to přesně je, v jednom roští s černou skládkou, a umluvila tátu k jeho naložení a odvozu), nebo jim vytvořím nové ukládací místo (obrázky z dětství jsem nečekala, ale vytvořila jsem jim úložiště ve skříňce s fotoalby).
Z neroztříděných krabic na půdě by mě švihlo, to nesnáším. Stačí, že máme ještě 5 nevybalených krabic od stěhování, jejichž obsah je mi sice znám, ale ještě pořád jsme se nedostali k tomu, abychom ho umístili (jsou v nich svítidla, police, háčky, obrazy...prostě ty věci, co musí někdo přivrtat a hlavně se někdo napevno rozhodnout, kam se to bude vrtat, jelikož ten vrtající někdo jasně deklaruje již předem, že v žádném případě nic nepřevrtá
)