Ahoj,
Chci získat nějaké nové pohledy a názory.
Mám dobrou práci na malý úvazek, už spoustu let- nižší manažerská pozice, slušné peníze, flexi ( téměř úplně) pracovní doba, stálá a zajímavá práce.
Ale- v poslední době mne to nebaví, mám nového šéfa, který mi prostě nesedí, nemám pocit opory v nadřízených, dělám spoustu práce( placené) navíc, nestíhám.
Celé prázdniny jsem jela- kromě dovolené, chudáci děti nemají koupené ani věci na výtvarku do školy, obědy jsem platila na poslední chvíli, syn má měsíc skluz s preventivní prohlídkou, neobjednala jsem děti na logopedii, k očaři, neperu, nevařím, neuklízím( naštěstí Mamka mi uklízí, jinak bychom shnili)
Tak si říkám , jestli to má cenu, můj příjem je jen příjemné přilepšení, rodinu živí manžel. Já bych nejradši dala výpověď, ale manžel, který mne paradoxně ještě nedávno přemlouval , ať jsem doma a starám se o rodinu, když to byla v práci zábava, je teď proti. Bere to jako moje selhání, pokud bych skončila- od problémů se prý neutíká, ale bojuje.... Prý mám sehnat jinou práci- lepší, jinak mám vytrvat a bojovat.
Mne to hrozně nebaví , Furt něco dělat, abych ve finále dostala přes prsty- buď se moc starám nebo málo.....
Já už nevím, jak to vydržet, navíc se bojím, že budu ze stresu dělat špatná rozhodnutí.
Omlouvám se za román , muselo to ven. Manžel mne vyslechne, řekne, že vyvádím, protože jsem unavená a otrávená.....