Přidat odpověď
Zaizo, mám 3 děti, nejmladší je v předškoláku a velmi komplikovaná. Je s ní problém se vším. Babičky 40 a 55 km daleko. Přesto doufám, že mi vyjde práce na plný úvazek, odjezd z domu před 5. a návrat po 16. hod. Je mi 42, takže už nejsem mladistvá údernice, mám Bechtěreva a i jiné zdravotní problémy. Rodina to bude muset zvládnout, pokud do práce nastoupím. A o víkendech bych rozhodně nedotahovala, hodlám aspoň trochu udržovat při životě to, co dělám teď. Kdyby se něco potento, abych se měla k čemu vrátit.
Já si fakt myslím, že je to únava po prázdninách. Teď nebudeš muset vařit, děcka tolik nenabordí, když budou ve škole. Každému dítěti bych sepsala úkoly, které bude denně dělat (vynášení košů, umýt umývadlo, vyklidit myčku, vysát, zamést...) a ty úkoly, co zvládnou všichni, bych mezi nimi točila po týdnu. Tím ti ubude další práce doma. Klidně na to mohou dohlídnout babičky, když nebudeš doma, pochybuju, že jim bude vadit, že děti pomáhají. Předem sepsat sankce za neprovedenou domácí práci. Vyhneš se scénám a výmluvám. Věřím tomu, že se to zlepší. Blahořečím všem učitelům, co jim ještě nehráblo. A chápu ty, co jim už hráblo.
HURÁÁÁÁ, ŠKOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Předchozí