jentakj, jj to máš pravdu.....na jednu stranu mě někdy hodně vadí, že kluci nemají s babičkou a dědou vztah, jaký bych si představovala, ale oni před 18lety být v tomto postavení nechtěli a nyní o to s nima být nestojí synové. A já se snažila tolik let, už jim to žehlit nechci......ať si sklidí co si zaseli.
Takže nikdo si je nebral, nikdo do ničeho nekecal, jsou samostatnější....a takže jsem vlastně vděčná za ten nezájem a že bylo vše jen na nás....a že jsme to zvládli nějak pořešit.....a nepotřebovali jsme další lidi....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.