Přidat odpověď
Mě rodiče nutili zůstat v hudebce celých 7 let,vůbec mě to nebavilo a dodnes nástroj do ruky nevezmu,možná kdyby mě aspoň dali na jiný nástroj tak by se mi to tak nezhnusilo.Taky mě učitel chválil jak mi to jde,i když mi pak v hodinách nadával že to flákám,dnes už vím že to bylo proto aby udrželi žáka a měli tak peníze.U nás v hudebce to tak totiž funguje dodnes,dcera taky chodila a když už ji to fakt viditelně nebavilo,už si nepískala ani pro radost a když měla jít do hudebky tak brblala tak jsem tam šla s tím že končí a taky mi ji hrozně chválili jak je šikovná jak jí to jde,dělali překvapené že se diví že chce skončit a že ji mám přemluvit,pak už přitvrdili když viděli že neuhnu tak začali vyhrožovat že mám jako rodič dítěti přikázat a ne že má dítě přikazovat co chce,že je to jen chvilkový rozmar a že pak budeme litovat a že až bude potřebovat povrzení pro školy ať ani nechodíme a když se bude chtít vrátit ať to ani nezkouší že oni nejsou holubník kam si bude chodit jak chce.No tak jsem tam druhé dítě raději ani nedala a jinak stále místní hudebka bojuje s malým počtem dětí-při jejich přístupu a ceně se ani nedivím.
U vás chápu tě ,ale nechala bych to na něm
Předchozí