| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty,

tak s kočárem jsem byla zoufalec. Nejvíc tedy s tím dvojčecím, chápu, že byl těžký, ale o to spíš bylo jasné, že ho sama nepřeperu, navíc s batoletem za ruku. Těch situací, kdy stojím dlouhé minuty u schodů do metra nebo z metra, případně na zastávce, a každá moje prosba o pomoc je odmítnuta, případně mi ani není dána šance požádat (obejít rychle dlouhým obloukem, abych to nestihla). Ještěže alespoň občas jel nízkopodlažní autobus. Pak už zbývalo jen doufat, že tam nebude jiný kočár, protože při pokusu dostat se dovnitř to bylo vždy o velmi vzteklém řevu pana řidiče.

Takže jakmile se holky naučily sedět (pro mě bohužel dost pozdě), šla jedna do krosny, druhá do golfek, třetí za ruku a bylo po problému. S tím jsem zvládla i tu tramvaj....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.