Dokud jsem si myslela, že se celej svět proti mně spiknul, tak jsem si z reality logicky selektivně vytahovala momenty, který to jakoby potvrzovaly.
Teď si to nemyslím a vytahuju si zas jiný.
V tom prvním případě si to odmítnutí vztáhneš osobně a jsi z toho nešťastná třeba několik dní a pořád o tom uvažuješ, kdes udělala chybu a proč zrovna Ty.
V tom druhým už o tom za pět minut nevíš (pokud to odmítnutí nebylo poslání do pr.le, což by Tě v tom druhým případě rozhodilo třeba na hodinu nebo i pár hodin, ale v tom prvním třeba na půl roku i déle).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.