Val - ty mi trochu připomínáš švagrovou. Švagr se s ní rozvedl, protože by mu užírala z jeho těžce vydělaných peněz a co s ní. A co ona? Skáče a dělá mu pomyšlení za pár šprdlíků - místo aby ho kopla do zadele a ještě si to vychutnala. A přiznám se, že u tý švagrový to nechápu - vytáčí mě děsně, jen si na to vzpomenu. A švára si pak myslí, že mu ten jeho přístup sežerou všichni - jeho bývalá manželka, máma a některé z dětí - já bych ho nakopala s rozeběhem, ještě že s k nám nepřibližuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.