Přidat odpověď
cimbur,snad te aspon trochu uklidni, ze jsou lidi,kteri proste na kazdou zadost reknou automaticky NE!
napr muj partner, dela to doma a dela to i v praci (sefuje tam kolektivu).....a nekdy se jedna o uplne malickosti....asi ma pocit,ze lidi by potom zadali stale vic a vic,kdyby jim obcas vyhovel
a u nej je navic legracni,ze vzdycky najde zduvodneni,proc to nejde, je v tom dost pohotovy a kreativni....a zduvodnuje obsahle a manipulativne ,takze zadatel pak ma jeste pocit,ze hrozne otravoval a ze jeho zadost byla neoduvodnena az drza
takze napr ja od nej uz nikdy nic nezadam....a taky uz mu vlastne nevyhovim,pokud mam prostor a moznost nevyhovet,coz ale neni moc casto
myslim,ze muj otec to taky delal,kdyz byl v sefovske pozici,byla jsem toho svedkem....chlapi si tim asi upevnuji svou autoritu
zatimco ja jako sefova nekolika lidi v davnych casech jsem se vzdycky snazila podrizenym vyhovet...no,pak si ze mne nic nedelali a prace zustala na mne, protoze kazdou chvili museli jit driv domu z duvodu migreny nebo danemu ukolu vubec nerozumeli nebo neco jineho....
Předchozí