| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zetko

na "kde jsi na to vzal" se odpovídá zásadně "podřezal jsem v lese ubohou babičku, když se vracela z pošty s důchodem".

Jinak si tedy ani v nejbujnější fantazii neumím představit, že by se mě někdo na toto zeptal, asi by mi klesla čelist pomalu až na podlahu.

Co na takové dotazy prosím Tě odpovídáš? Pro mě je to neomalenost nejhrubšího zrna, a signál k tomu, že se jedná o primitivního hlupáka, kterému je lépe se vyhnout.

Ostatně i dotaz "kde na to vzal někdo jinej" je pro mě indikátorem téhož, pokud se nejedná o situaci, kterou popsala Monty (o někom víš, že je bez práce a chudej jak kostelní myš, a on najednou přijede v drahým autě s masivním zlatým řetězem na krku)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.