| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo,
tak ono na hovorech o penězích není nic špatnýho. Peníze jsou součást života a nějakým způsobem je "řeší" každej, ale primárně stejně každej řeší SVOJE peníze a až pak se zajímá o nějaký sousedy.
Ale ten nepoměr mezi tím, co dotyčný říká nebo jaké jeho příjmy reálně můžou být (tím nemyslím, že budeš lustrovat kamarádům výplatní pásky, ale pokud někdo prodává za kasou v Lidlu, asi víš, že nebere měsíčně sto táců) a životní úrovní je někdy tak zásadní, že si nejde nevšimnout.
Proto tu furt otravuju s těmi tématy o penězích - nemůžu se zbavit dojmu, že část lidí nějaké příjmy musí vytěsňovat (peníze od rodičů, peníze z nějakých pronájmů apod.), jinak mi to zkrátka nesedí. I když je mi to celkem putna a rozhodně mne to nebudí v noci ze spaní. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.