Neřeším, nějak mě to nezajímá. Mezi známými jsem si nevšimla vyššího standardu než odpovídá předpokládaným příjmům. Ale nejsem moc všímavá A příjmy ostatních lidí moc nesleduju.
Řešení cizích peněz je ale asi dost časté. A to i z druhé strany. To se tedy týká i těch, co si stěžují, že nemají peníze na to či ono. Na jejich účet jsem zase slyšela: " A co s penězi dělají? dpověď následobala :" Asi to dají do chlastu a cigaret.", nebo druhá možnost: jsou to škudlilové.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.