O tom, zda je někomu dobře ve skupině se snad nepsalo. Já mám kolektivvů kde je mi dobře několik. Dělám několik kolektiních sportů, v práci jsme taky docela semknutí. Mám společně chatu s partou lidí. Každá na jiném základě. Většinou se role dost rychle vyvrbí, ale soutěžení vždy zůstává. Vztahy se různě mění. A rozhodně nejsou všemi směry stejné. Někomu sedne víc ten jinému jiný. Ale ať jsou ty kolektivy sebelepší, tak různé konkurenční pnutí tam je vždy. Podle mně je divné pokud by nebylo. O dětských kolektivech není psát už vůbec. Ale to přece neznamená, že kolektiv nefunguje. Klidně v celkovém kontextu může tahat za jeden provaz a být v něm dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.