| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já ti nevim... zrovna před pár dnama sme si s kamarádkou v návaznosti na diskuzi o placení, tedy spíš neplacení, výživného na jejího syna, počítali, kolik nás vyšel nástup jenom do školky a ty první platby plus teda u mě už to jsou u staršího i aktivity mimo školku. byly to boty (levné), gumáky, nějaké tepláky a spol, vše levné, nic nekupuji v dražších obchodech, stejně to hned rozdrbou, jen boty mám lepší ale podařilo se mi vychytat akci ve sportisimu, talže taky paráda. pak klub rodičů, plavání ve školce, plavání po školce, víkendový kurz inline bruslení atd atd, no za 3 děti fuk a 8000 v čoudu a to ti mladší plavání nemají. až bude nastupovat příští rok kluk do školy, to teprve bude sranda. pokud do toho mám započítávat ještě předělání pokojíčku, aby byl účelnější a hlvně se tam vešel psací stůl, tak to budou prachy jen lítat. takže si dokážu představit, že někdo si i půjčí, ač moje gusto to teda není, já mám svýho koně (nebudu mít přece prasátko) a do něj si spořím. věřím, že když bych na to fakt myslela, tak během půl roku bych na nějakou ne moc opulentní výbavu pro prvňáka našetřila i kdybych na tom byla výrazně hůř

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.