| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak to mi muj ex ze zacatku delal taky. Bydli vedle, ale ve sve vilce. To si sem zasel (=obvykle tak kolem doby, kdy jsme driv vecereli), a vesel - nezamykali jsme, pak jsem zacala. Ze mne to ci ono nezajima atd atd nebral, on vzdycky zacal nasimi dospelymi detmi (coz jaksi bylo tezke okamzite utnout, nez mi doslo, ze to vlastne je jen zaminka). Kdyz deti s rodninami dojeli na navstevu, zajel mi osekat travnik (=takovy jsem ja, vidite? - az jim po druhe doslo, ze to je divadylko pro ne). A dalsi a dalsi a vzdycky mel zaminku - jak co s tou vilkou, ruzne vylepsovani, abych schvalila, a pod. - kterou jsme vlastne koupili jako pojisteni na duchod a aby deti s rodinami mely kde byt, kdyz prijedou. S novou partnerkou taky vymysli veci, ktere tvrde odmital s nami (vcetne deti), jako chodit do kina, do divadla, na vylety - proste nesel s nami a hotovo, chodila jsem ja s detmi, vzdycky mel zaminku. A mel v hlave, ze ona se bude ucastnit i vselijakych oslav s nasimi spolecnymi detmi a vnoucaty. Deti ji nezvaly, on si ji jednou vzal sebou. (ja proti ni nic nemam, nebyla duvodem rozvodu a vypada prijemna, ale nebudu se ucastnit jeho hry na fantastickyho partnera jak pro ni, tak pro mne, a vystavovat se jeho hlaskam). Proste jsem zavolala dceri, ze tudiz neprijdu, ze nechci byt predstavovana a vymyslet nejake odpovedi a tak podobne. Deti mu pak vyslovne rekly, ze ne. Jedna z dcer mu asi po roce rekla, ze kdyz sem jde, tak ma zvonit na dvere a pockat, az a jestli se mu otevre, protoze tu nebydli a sam si to rozhodl, a ze si muze ruzne rady, co ja mam/nemam delat, nechat, ze se "naradil dost" za ta leta, co tu bydlel. Kdyz nerozumi, ze to minim vazne ja, tak ze mu to musi rict nekdo jinej.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.