| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hm, tak ty ala baroko se mi nelíbí, spíš ty "kostky", ale tak přiznejme si, že "duši" tomu obvykle vtiskne až nový majitel. My jsme si před pár roky koupili "kostku" ze 70. let, takovou jakých bylo všude hodně, jen byla už původními majiteli trošku přestavěná, no a teď jsme ji kompletně překopali k obrazu svému, takže je fakt, že barák jako my nemá nikdo. :-) Jak tady někdo psal, že staré baráky mají duši, tak já nevím, mně přijde že původní vesnická stavení jsou všechna plus mínus stejná, taky bych to nechtěla. Průchozí místnosti doleva, doprava a chlívy. Skoro mám pocit, že co se dalo vymyslet, už někdo vymyslel. Vždycky tam budeš mít dveře, okna, místnosti, jejich uspořádání - co chceš na tom vymýšlet? Ty ultramoderní stavby, to už je fakt obvykle přes čáru, to už jen architekti neví, co by vymysleli. Nedávno jsem viděla článek o "super bydlení", které nemělo mezi patry ani zábradlí. Prostě začíná to být uhozené na hlavu. A lidi už neví samou roztažeností, co by. Pátrat po duši v katalogovém baráku je stejný nesmysl, jako ji hledat v jakémkoliv jiném baráku. Max. můžeš k objektu cítit větší či menší sympatie. "Duše" je něco, co tomu vtisknul majitel a ty s tím více-méně souzníš. Moc nechápu vlastně ani dotaz, protože 100 lidí, 100 chutí. Komu se katalogové baráky líbí, tak si takový nechá udělat, komu ne, koupí starý, kdo nechce starý, postaví nový podle sebe nebo architekta.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.