Zvidavazeno a o tom to je - protože za každou cenu se zajímat o to, co tě nebere, jen proto, abys zapadla do průměru, to je pro mě prazvláštní póza. Ale chápu, že mraky lidí to tak mají spontánně. Jinak je to pro mě asi jako bych se nutila jíst buchtičky s vanilkovým krémem navzdory tomu, že ten krém bytostně nesnáším (přesněji cokoli s vanilkou) a to jen proto, aby to nevypadalo divně.
Jinak debaty vedeme rádi ve věcných argumentech a to část lidí nemá rádo, s čímž mám v rozhovoru problém zase já. Prostě diskutovat bez podkladů, jen s tím, že takhle to ta osoba vidí a tedy tak to je /případně psali to v novinách a tak je to pravda/, u toho mě chytá akutní potřeba se vypařit... Ovšem schopnost používat logickou argumentaci se také pojí s určitou minimální myšlenkovou kapacitou...
Mmch. introvert bude radši dobře mlčet - třeba s knihou, než se hloupě bavit, což ale mnohý extrovert nepobírá
. Nepřeháním, je dost lidí, co v nedostatečně stimulující společnosti bude myslet na to, že si mohli radši někde číst a byl by to lépe strávený čas
.
A ano - na těch gymplech, kde je větší selekce, tam je těch "jiných" většina a tak navzájem velmi dobře koexistují. Ne že by si extra všichni pokecali, ale chápou se tak globálně
.