| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já ale myslím, že to je tím, že se říká, že správná matka musí "tvořit" s dítětem pomalu od narození /proč by musela/, musí pracovat až do porodu a rovnou od porodu /proč by musela/, musí zvládnout kariéru a její dítě musí být ve všem TOP. A že život se musí prožít a musí vše být podle toho, co chceme, protože tak to je. A dítě, který přijde, tohle všechno naruší a je zle. Ačkoli ledasco dělám jen kvůli svým dětem, nemyslím si, že se po mně chce, abych se obětovala. Akorát zřejmě dělám jiné věci než bych dělala jako bezdětná. Ale to mi nevadí, zas dělám jiný. Jinak ve svým okolí takový řeči /že litují/ neslyším, spíš že litují, že těch dětí nemají víc. Skoro každá v mém blízkém okolí nějakým blbým způsobem přišla o ještě nenarozené dítě a to je roky ničilo - některé už další dítě pak mít nemohly. A jen u holek s postiženými dětmi zírám, kde berou sílu - tam jsem občas slyšela, že kéž by dítě bylo zdravé, což se teda ani nedivím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.