| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když spí batole, nespí mimino.
Když spí mimino, nespí batole.
Matka nespí v podstatě nikdy.
Chtít po mně někdo v takové situaci ještě jinou práci, šla bych se oběsit.

Když jsem měla první dítě, myslela jsem že zemřu na nedostatek spánku. Když se narodilo druhé, zjistila jsem, že i dítě dokáže spát (i v noci) v tahu déle než 50 minut. První prospanou noc komplet měly obě plus minus stejně - tj. malé byl půlrok, velké 3 a půl - to myslím mluví za všechno.
U druhé jsem v pohodě od jejího půlroku podnikala. U první jsem skončila takřka ve špitále (když moje váha překročila váhu 42 kg, chtěli mě tam zavřít). Apod.
Hrozně záleží na konkrétním dítěti. Maminka, které děti spí tak že se budí 2x za noc tohle nemůže pochopit~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.