Libiku - já kdysi řešila, zda a jak "vnutit" tchýni pomoc při úklidu kuchyně. Názory na to byly různé. Nakonec jsme do toho šli /s manželem/ a dost u toho potili krev. Ona fakt na ten úklid už nemá - takový ošudlání jo, ale nic důkladnýho. Zažraná mastná špína a tak. Nádobí jsme odvezli k nám do myčky a některý věci tam musely jít víckrát - poprvé to nepustilo. Manžel si začal víc všímat a nedá se svítit, budeme to muset v zimě zopakovat. Zpočátku se bránila, pak ne - zčásti proto, že věděla, že to je marný a zčásti byla ráda. Jezdila pak pořád prstem po kachličkách za linkou a upřímně se divila - je možný, že jsou tak hladký? Je - protože jsou čistý /což jsem jí teda neřekla/. Kdyby mi jednou nějaká snacha či děti chtěli pomoci s úklidem, vůbec se nebudu zlobit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.