Přidat odpověď
Dívám se, že budu muset reagovat osobně, když je o mě řeč.
Některé své výroky jsem přehnala a nejraději bych je vzala zpět (třeba to o bouchnutí sazí, to si nesmí nikdo dovolit, ani já, pokud by moje bouchnutí čehokoliv mělo ublížit dětem).Možná jsem se měla zdržet komentářů u paní Fialové, i když mě trápí, jak se dezinformuje veřejnost v neprospěch dětí. Nikdo naštěstí nebyl zbaven rodičovských práv kvůli tomu, že nějaká blbá Valachová někde něco napsala... i třeba jen to, že se tu zamlčují fakta a děti tím trpí.
Od maminek bych přitom čekala, že budou mít soucit hlavně s dětmi a že jim půjde právě o pravdu. Můj soukromý život a počet mých dětí řešit nemusíte, to si nechávám pro sebe, ale i z vlastní zkušenosti musím říct, že je pro mě nepochopitelné, že jste si vytvořily nějakou konstrukci, představu o případu a nezáleží vám na tom, co doopravdy ty děti prožily.
Vím, že do této skupiny chodí i lidé z Petičního výboru, kteří ke spisu mají přístup. Pokud se tedy chtějí něco dozvědět o nahrávce z výslechu Denise na policii, videu shlédnutém soudem (rok 2015), nechť se podívají na stranu 16 rozsudku, poslední odstavec(eventuelně i strana 15). On ten spis má legálně k dispozici více lidí a nejsou všichni závislí jen na Petičním výboru. Soud nepracoval s tím, co mu řekla sociálka nebo pěstouni jako s pravdou a jen s pravdou, nestačila mu jejich tvrzení, tak necitelní k dětem nebyli. K případu mají dost informací i od policie, dětské psychiatrie, důvěrné osoby dětí (nesmí pracovat pro sociálku či rodiče) atd. Těm dětem se v původní rodině dařilo velmi zle, a soud to má za dokázané.
U vás mám často pocit, že vám o ty děti vůbec nejde. Kdyby šlo, tak byste tak nehájili, aby se vracely do prostředí, kde zažily velké trauma.
Předchozí