Přidat odpověď
tak matika dva nebo tři listy okopírovaných příkladů, když ví, tak píše sám, když neví, tak se ptá, já většinou sedím na internetu a jenom ho hlídám, aby fakt dělal a neodpadával, psaní to je jasný, to musím i nad ním stát, protože když napíše jedno slovo blbě nebo ho vynechá a musí ho vygumovat, tak by se mu to další pak tam nevešlo,takže to kontroluju průběžně jak to píše, a když blbě, tak hned gumujeme, radši mu to gumuju, protože je matlal a rozedře stránku, aby to taky k nečemu vypadalo, pak Religion malovat pidi obrázky barvičkama, to dělám většinou já po nocích u seriálů, pak vybarvovat u HSU správné obrázky, třeba jak se mají děti chovat při přecházení silnice a zaškrtávání psrávných odpovědí, pak čtení nahlas, zkontrolovat tašku, ořezat pastelky, vyndat box na svačinu na ráno , vyklepnout tašku od bordelu, vypláchnout flašku na pití, zkontrolovat věci na sport, případně dodat čisté. Ale byl nejmladší ze třídy, bylo mu 7 v červenci, je fakt že úderem těch 7 narozenin to začlo být o hodně lepší, paní uč. jsem potkala na začátku srpna a říkala, že na konci roku byl milionovej, zatímco na začáku na zabití
Předchozí