| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Yanull, kde se Valachova hada? Wunderlichova zkopirovala na FC Cesko, vratme... tenhle vytvor Valachove, ale ja ho nemuzu nikde na FB najit. Nevis?

Leona Wunderlichová Od Veronika Valachova - zde blokovana a křivě obviňovana:
"Pokládám tento případ za chybu až svinstvo od místní BV, i když to bylo jinak, než jak to podává pan Zdechovský ve svém blogu (hluchota matky nebyla argument). To přece není nic překvapivého, že některá rozhodnutí BV jsou špatná, konečně pracují tam lidé. V ČR i kdekoliv jinde bychom také našli případy, kdy sociálka udělala něco velmi špatného a náprava dlouho dobu trvala.
Ano, s paní Ladickou jsem komunikovala asi dvakrát, než si mě blokla. V jednom případě mi jenom nadávala v jiné diskusi o demonstraci v Oslu, kdy jsem tam k metodice používané paní Fialovou podotkla, že nelze spoléhat jako na zdroj na tvrzení neznámých lidí- rodičů. Pak mi paní Ladická začala nadávat, i dost sprostě, aniž by já o její rodině cokoliv podotkla. Podruhé také vstoupila do diskuse o něčem zcela jiném, a spolu se Svobodovou začala psát, jak ubližuji Maxine (pokud si dobře pamatuji, psala to hlavně Svobodová). Tak jsem jen opáčila, že v tomto případě dal právník rodiny rozsudek volně k dispozici na své veřejné stránce (což je fakt- viz normální stránka http://advokat-danielsen.no/downloads/2544_001.pdf, kde je zcela jasný kontext případu) a že si tam každý může přečíst argumentaci komise na téma pochybení BV i určitá pochybení rodičů (např. rodiče nejprve požádali o pomoc v As a pak odešli přes radu lékařů z nemocnice plus další věci). Ale komise došla k závěru, teď tedy i soud, že sociálka dítě neměla odebírat. A je dobře, že kontrolní mechanismy zafungovaly, i když to bohužel trvalo moc dlouho a v mezidobí mohli rodiče vidět svou dcerku jen jednou za tří týdny, což je i podle mého málo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.