Já tedy mám tu zkušenost, že sušený vanilkový lusk je na nic. Zrníčka se dají vydolovat jen z toho čerstvého, proto se taky prodávají ve skleněných "zkumavkách", aby nevyschly. Když koupím zkumavku se dvěma, často se mi stane, že použiju jeden a ten druhý mi mezitím vychne, aniž by zplesnivěl. A créme brulée, nebo panacottu dělám z čerstvého, ten sušený tak akorát zastrčím do dózy s cukrem, aby mi ho provoněl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.