Hledám recept na pomerančovou marmeládu, je netu je jich fůra, ale všechny předpokládají buď bio pomeranče, nebo vaření běžných, chemicky ošetřených pomerančů i s kůrou. Chemicky neošetřené pomeranče nemám kde koupit, vařit je i s chemicky ošetřenou slupkou se mi moc nechce. Bez té slupky to ale zřejmě nebude ono, ani to asi nebude želírovat(?) Jde to nějak obejít? Uvařit bez kůry, dodat bio kůru sušenou kvůli chuti... Máte někdo osvědčený postup? Poradíte?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.