tak jsem si moc ráda přečetla jak se rodí jinde. Opravdu. Jinak Amálka je moc hezké jméno. U nás to nejvíc vypadalo na Kristýnku a pak Natálku, tak nějak střídavě a mezi to i jiná jména. Až u porodu se to přehodnotilo na Alici. Já jsem tedˇakorát dala všechny děti spát a usedám k PC, bude to na delší dobu. Mám ještě tu školu :-)) Včera jsem byla s malou na kontrole u dětské a s kyčlema, všechno v pořádku. Vážime skoro 5 kg, strašně to letí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.