| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky :-)

já vůbec nestíhám, mám hrozně práce a do konce roku to lepší nebude :-(

Romči našli vám toho dost, ale super, že to řešíte, i kdybys nestihla IVF na pojišťovnu, tak pořád lepší mít všechno zaléčeno a pak zaplatit nativ, který teda v mém případě stojí stejně jako IVF hrazené. No já zvažuju jestli zkusit jeden pokus do konce roku, jenže my máme tolik práce a já jen nesedím v kanclu, ale jsem teď i v expedici, takže si balím zakázky a občas je těch balíků, co tahám, dost, tak se mi to vůbec nehodí. Chci si zajít na cytologii, dr mi chtěla vidět po půl roce, že se jí tam něco nezdálo a asi to nechám fakt na leden. uvidíme :-)

Martheen ty nás teda pěkně napínáš! ~o~ ~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.