Tuten - na to dojel syn. Taky v sedmičce. Mami, musíš mi důvěřovat, moc mě kontroluješ. Tak jsme zavedli kruh důvěry. No to jsem si dala - ve čtvrtletí na schůzce jsem málem omdlela, když měl 2 předměty na propadnutí, do pololetí to srazil na trojky. Jenže ho to tak vyčerpalo, že jel jak na houpačce - dohnal, co potento, unavil se a zas povolil. Takže se to táhlo celý rok - prakticky. Ale teda pochopil a už se dohledu nebrání. Je v osmičce a tam nejde, abychom zase šli do experimentu. Ale musel si tím projít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.