Tuten, jedna facka by mě asi nijak nepoznamenala. Můj otec měl ovšem na nás i důtky, normálně dřevené topůrko a na něm tři kožené provázky, na koncích se sukem.
Tak to tedy švihlo...
Přitom já nebyla nijak děsná, nejsem blbá. Jen nejsem pedant, jsem rozevlátá a měla jsem ohromnou smůlu, že jsem se narodila nevhod, no.
Mám o 15 měsíců starší sestru- snaživou holčičku, která si hrála na školu, všechno se učila a všechno po sobě uklízela.
Mně všechno dlouho trvalo, protože jsem neudržela pozornost, měla jsem uklízet, jenže jsem se začetla. Cestou k úkolu jsem přišla na něco zajímavého
Nepsala jsem úhledně, jako moje sestra...furt jsem něco ztrácela...ale úkoly jsem si psala sama a po maturitu dorazila prakticky bez učení. Njn.
Mamka jedla po prvním porodu antikoncepci, přesto otěhotněla se mnou. Taťka mě nechtěl, moc brzy, ještě se stavělo...bydleli u jeho tychyně, mojí babičky...mamka si mě prosadila, ale radost mu neudělala. A radost jsem mu nedělala ani já.
Už je mrtvý a já se na něj nezlobím. Jen si někdy řeknu jaké by to asi bylo, kdybych byla chtěná a v rodině, kde by mě nelámali, ale podporovali.