Federiko - já nevím, ale já ráno nediskutuju, nemám na to náladu a ani čas a děti to vědí. Řeknu odcházíme - jdu si obout boty a prostě jdu - beru klíče od auta a sedám do auta. Nestane se mi, že by některé z dětí kdy kníkalo, že nemá to či ono. To mě vůbec nezajímá - nemáš, máš smolíka, nezájem. I kdyby si měly vyřvat oči. Já prostě ráno mám vůbec problém se udržet v přijatelný náladě a děti to vědí, takže neprudí. Teď jsou velcí, ale ani jako malí to nezkoušeli, nefungovalo by to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.