Ruth - uspořádat vercajk - ale to obr hřích je. Když si představím, že by to někdo udělal mně, tak se vzteknu, protože bych nic nenašla. To přece nejde a sama bych to nesnesla a tak to nedělám. Když je v tom už chaos, tak se domluvíme a jdeme to udělat spolu. Manžel neumí uklízet. Jednou jsem ho požádala, aby uklidil ten bordel v dílně a když jsem se vrátila, tak jsem žasla - na jedné straně dílny vznikl obr hromada a druhá strana volná. Já říkám - tos uklidil? Prej jo. A když jsme tam šli spolu /na úklid/, tak měl tendenci přeskládat tu hromadu z jedné strany na druhou. Tak to ne. To úplně šílím. Ale i tak u toho úklidu musí být, jak jinak by pak ty věci našel - musí tomu dát takový ten svůj systém. Jinak to nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.