| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já chápu, co bylo otázkou myšleno a doma 100% výkon podávám. Akorát třeba stěhovat nábytek nezačnu zrovna ve chvíli, kdy mám migrénu, apod. ~:-D
Chodím do práce na plný úvazek a po práci mám vždycky nějaké pobíhačky (nákupy, koníčky mé, koníčky dětí, atd.), na víkendy máme většinou taky program. Takže když jsem doma, jedu jako fretka - vařím, uklízím, peru, no prostě klasika. Přeuklizeno rozhodně nemáme, ale jinak to prostě pracující samotná ženská, co si chce udržet svoje koníčky, udělat nemůže. Až bude můj nový koníček válet se doma nebo koukat na televizi (už k tomu taky pomalu spěju :) ), tak pak doma polevím :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.