| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hezký den všem,
nepíše se mi to lehce, ale už fakt nevím, co dělat.
Můj muž je věčně nespokojený, všechno kritizuje, všechno je blbě, je velmi náladový, vulgární.

Já jsem na mateřské dovolené se 4. dítětem, krom dětí se starám o domácnost a mám pracovní úvazek 0,25.
Chápu, že můj muž má náročné zaměstnání, ve kterém tráví 90% času. Jenže - od pondělí do pátku má 0 / slovy nula / starostí s dětmi, s výchovou, se školou, s provozem domácnosti atd. Samozřejmě nemám každý den uklizeno, ale když přijde návštěva, tak uklizeno je.
Poslední dobou jsem alergická na svého muže a přestala jsem s ním komunikovat. Nevyhledávám jeho přítomnost, nejsem schopná s ním být / na žádný způsob /.

Asi chci moc, ale chtěla bych, aby se ke mně slušně choval a ne jak ke hadru na podlahu.
Máte zkušenosti ? Rady ? Do poradny ho nedostanu.
Reagovat budu až dneska v noci, pokud neusnu s dětmi.
Budu vděčná za každou reakci a upřímně, negativní reakce mě moc nepotěší.
Díky.
Děkuji

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.