| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já jsem to taky zažila, kdy manžel přišel z práce a byl věčně naštvaný, nikdy jsme se k ničemu konkrétnímu nedobrali, pouze k tomu, že bylo blbě v práci, nebo nějaké myšlenky typu utíkají mi léta... Vulgarity nesnesu, stalo se snad jednou za deset let a vymezila jsem se hodně rázně. Jestli žbrblá trochu, nechám ho být a ono to vyšumí. Jestli je na mě protivný a kritizuje, tak se rázně ohradím a většinou ho vybídnu, ať si to udělá sám a lépe. Je pravda, že už dlouho chodím do práce, takže tím je to asi jednodušší. Zatím to funguje dostatečně.

U vás to je zřejmě o dost vyhrocenější, takže si radit moc netroufám, nadávat bych si nenechala, to bych se spíše pohádala. Jak restartovat ten vztah nevím, ale jak už tady zaznělo, asi bych zvážila, čím mi natolik imponoval, že jsem si s ním pořídila 4 děti, něco tam asi být muselo...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.