| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

vím, že už je tohle 14 dní stará diskuze, ale nedá mi to....Lexi, je to škoda, že tě rodiče nepodpořili, na VŠ jsem měla jeden semestr právě tu egyptologii, vůbec není pravda, že by se tam normální smrtelník nedostal, naopak, studenti jsou celkem vítáni, neboť je to levná pracovní síla (mám na mysli vykopávky). A kdo je vytrvalý, nakonec se uchytí a nějaký ten grant získá.
Já se kdysi strašně bála, že by byla medicína pro mě moc náročná, že jsem založením lenoch, odrazovala mě nutnost pitev apod, v zásadě trochu lituju, že jsem nešla, ale dělám v oboru, který má s medicínou hodně společného a můj nerovnomerný výkon nikoho neozhrožuje, ikdyž mi mnozí lékaři řekli, že oproti mému oboru je praktická medicína pohoda (což je fakt, jsem strašně přetížená, ale to je jiný příběh). Moje práce mě ale dost baví, takže celkem spokojenost. moje kamárádka měla na gymplu co dělat, aby mi stačila, dost věcí jsem jí musela vysvětlovat, měla trojky,nešla jí moc chemie ani matika, ale rodiče jí podpořili a tu medicínu udělala - nikdo by si to nemyslel. A věřím, že je dobrá lékařka, naposled jsem o ní jen slyšela, že je na stáži někde v USA.
Chci tím, říct, že ta podpora a odrazování rodiny je strašně důležitá - někdy je užitečné trochu zatlačit, aby se dítě nepodceňovalo. Někdy to rodiče zase pěkně podělají, což je fakt škoda. naštěstí dnes už je lepší doba a všemožné dodělávání vzdělání je možné, takže to máme velkou výhodu!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.