Fren - jo, teď jsi na to kápla. Že prý v odstředivce dochází k té oxidaci, u toho šneka ne. Tak proto. Já bych teda nedokázala vypít během půlhodiny litr ovocné nebo zeleninové šťávy. A v práci bych pila co? Jednoduše si to odšťavím ráno a do práce si to nesu se smoothi - tam to míchám. Protože třeba rozmixovaný celer ve smoothi mi teda vadí, ten musím mít odšťavený. Ale zas mám raději rozmixovaný banán než odšťavený. A tak. Kombinuju to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.