| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, chtěla jsem znát názor i ostatních. Žiju 4. roky s manželem, má hospodářství (prasata, ovce, kozu, slepice, králíky). S počátku mi to nevadilo ale ted mi to už leze na nervy, byla jsem zvyklá žít v paneláku takže se tam udržoval pořádek docela dobře. Ale manžel je zvyklí žít celý život na vesnici a ten bordel co má tady kolem baráku, slepice u baráku no prostě kam se podívate děsnej bordel.. Myslím že u to ani nevadí..Když prasatum kydá tak je všude strašnej puch a leze mi s tím i do chodby, prostě všude je booooordeeeelll........ Máme 3 letou dcerku zacala ted chodit do školky ale je víc doma než ve školce protože je pořád marod..tak mu moc nepomůžu ale snažím se nakrmit králíky atd. ten nepořádek se snažim také odklízet ale je toho moc a když to uklidím je to hned zpět.. Je tu prostě neukliditelný bordel a v tomto a takhle žít nedokážu..leze mi to na mozek mám z toho depky, nic mě nebaví.. Manžel už taky přemýšlel, že toho nechá a půjde pracovat protože to nezvládá ale to jsou jen takový jeho zkraty stejně v tom bude podnikat dál.. Co jsem tady přestala jsem o sebe dbát mám pocit že to stejně nemá význam.. Nikam nejezdíme a pro něho se fintit nebudu on taky vypadá děsně..a k manželovi začíná mít odpor, pořád z něho cítím zvířata, pot atd..Nevím proč to ted takto cítím..ale vážně už dál nemůžu..Je tu také někdo kdo žije na statku??~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.