Jinak se vse pise a jinak rika....kolikrát vse vyzní jinak nez je myšleno. Klukovi jsem rekla ze jestli si mysli ze se bude mit u mami lip tak at jde uz se muže rozhodnout kde chce byt a pokud si stěžuje a nadává na tata ze na nej nema cas tak ja toto asi neovlivnim a jestli jeho chovani překračuje meze a ohrožuje zivot me dcery tak je prece jasne ze nebudu přihlížet a nema ni nad tim rukou a neřeknu ze to je pubertální kdyz vim ze kluk mel jit do pastaku,nema základní návyky a dva roky ho učím i jeho otce zit v rodině???co delam teda spatne a kdyz nevidim zmenu a spis vidim ze kluk děla jeste vetsi blbosti a dost nebezpečné je jasne ze uz nemam sílu ani naladu de jim zabývat kdyz vim ze otec ma syna jako ze ho ma.Ja si vezmu holky a jedu ke sve kamarádce na vikend a jim reknu at si udělají vikend pro sebe a přítel mi rekne ze nechce ze chce byt semnou jeho zájmy deti nezajímají ale me ano .ale tim ze mam dve holky neumím vymyslet program pro kluka to je snad pochopitelně a nikdo mi to nemuze mit za zle.Kdyz jsem dole s dětmi a dceři prijede kluk tak si povídá me a přítel si udela kafe a jde nahoru a kdyz mu reknu to nemas pět minut prohodit s námi řec rekne nemam a kdyz deti na vikend odjedou k rodičům tak cas ma a sedí u me a vymysli program co budem delat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.