Přidat odpověď
Na statku teda nežiju, ale žila jsem jednu dobu v Anglii na farmě. Hrozně se mi tam líbilo a takovým lidem hrozně fandím. Zezadu ve dvoře měli takovou místnost, kde se zouvali a svlékali, zrovna tam byla i pračka se sušičkou.
Hospodářství máme teda malé, na vesnici jsem vyrostla, tak alespoň trochu vím, co to obnáší. My teda máme striktně oddělenou zahradu, kde je bazén pergola, trampoška atd a vzadu máme slepice a králíky. Prasata teda neplánujem, ale když k nám někdo přijde na dvůr, je velmi překvapený po zjištění, že máme hospodářství.
Nešlo by spíš domek zrekonstruovat, dodělat kotel s výměníkem, případně přistavět nějakou "bordelcimru"? A potom bych teda striktně trvala na výstavbě kurníku a oplocení pro ostatní zvířectvo. Nějakému nepořádku se asi nevyhneš, to my na zadní zahradě máme taky.
Jinak ale musím říct, že večeře trávené v Anglii na farmě byly snad fakt to nejlepší, co jsem kdy zažívala.
Zahradu máme taky, zeleninu pěstujeme výhradně svoji, brambory jsme snad nikdy nekupovali. A o ořechy děcka bojují, kdo bude bouchat a naloupané je s manželem máme za dva večery u sklenky vína a dobrého filmu.
A teda doufám, že moje děti jednou nebudou psát, že by toto nikdy svým dětem neudělali, aby je přestěhovali na farmu. V pátek jsme strávili na zahradě celý den, kluci pak odpoledne lítali na crosce po poli a večer celý den zhodnotili velmi pozitivně.
Předchozí