Tak zrovna Istanbul si dovedu představit na týden akorát. Je tam toho k vidění dost. Považuju za jedno z nejkrásnějších a nejzajímavějších velko-měst v "blízkém dosahu" nebo řekněme v rámci Evropy. Má velmi pěkné kompaktní centrum, tramvají se dí dobře přesouvat. A určitě se tam na každý den zajímavý program najde. Hodně historie to je určitě. Mám to tam ráda, škoda že ta situace v regionu je taková jaká je, spíš čím dál horší.
Takže já bych ho klidně doporučila, nějaké extra teplo tam nebude, ale solidně by být mohlo.
Jinak z Evropy (chápu že na týden to dál nemá moc smysl) bych asi doporučila Madrid. Ale já mám ráda Prado :) Dobré je že v okolí je možnost výletů dobře dostupných třeba vlakem. Třeba El Escorial, moje srdcovka. Šlo by zajet i do Toleda. Počasí teda neodhadnu, je to jižněji, ale zas je vysoko položené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.