Tuten, možná jak který...kluci možná tolik ne...ale já mám moc pěkné vzpomínky na to, jak jsme si s mojí mamkou před spaním povídali, někdy jsem zalezla k ní do ložnice, když byl taťka v práci, nebo třeba na něco koukal v obýváku, někdy jsme si povídaly v pokojíku...semlely jsme všechno možné...měla jsem to takhle celé dospívání a kolikrát i později, než jsem se odstěhovala z domova...samozřejmě, nebylo to úplně každý den, ale bývalo to dost často...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.