Z+2, tak já se taky doma nenudím, protože tam být nemusím, když nechci. Mně nevadí na MD/RD to, že je člověk doma a nechodí do práce, umím se zabavit kdekoli. Vadí mi ta uvázanost za nohu. Dokud byl syn kojený a já opravdu NEMOHLA vypadnout z bytu na déle než dvě hodiny, musela jsem si nakonec nechat napsat AD. A to jsem jinak člověk, který ohrožením depresí skutečně netrpí. Jakmile jsem přestala kojit, spláchla jsem je do hajzlu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.